De Potentie van Online Jeugdhulp Blijft Onbenut: Een Oproep tot Duurzame Samenwerking met Alle Belanghebbenden! - Weeland, Joyce; Bastiaanssen, Inge (Jeugd in Ontwikkeling, 2024)
De potentie van online jeugdhulp blijft onbenut. Een oproep tot duurzame samenwerking met alle belanghebbenden! In dit stuk bespreken we de potentie van online jeugdhulp en preventie, vervolgens adresseren we de obstakels. We eindigen met een oproep aan alle belanghebbenden om aan te sluiten bij ons netwerk.Het stuk is samengesteld door Inge Bastiaanssen, Avans Hogeschool en Joyce Weeland, Erasmus Universiteit Rotterdam, samen met collega’s uit het kennisnetwerk die bijgedragen hebben aan de tot standkoming van het stuk.