Mensenrechtelijke jubilea: Alle aanleiding te herdenken waarom die mensenrechten zo ontzettend belangrijk blijven (Nederlands Tijdschrift voor de Mensenrechten, 2024)
Oud EHRM-rechter Egbert Myjer myj/mert over het blijven herdenken waarom mensenrechten zo ontzettend belangrijk blijven en waarom het zo belangrijk is dat staten die partij zijn bij het EVRM zich houden aan hun bij de ratificatie gedane plechtige beloften. Daarnaast wordt stilgestaan bij het 75-jarige bestaan van het Nederlands Juristen Comité voor de Mensenrechten.