Tussen New York en Genève: VN-kroniek: Maart-mei 2023 (Nederlands Tijdschrift voor de Mensenrechten, 2023)
Deze kroniek beschrijft de mensenrechtenontwikkelingen in de diverse organen van de Verenigde Naties van maart tot en met mei 2023. Daarbij komen zowel de politieke mechanismen voorbij: de Veiligheidsraad en de Mensenrechtenraad, als ook de gespecialiseerde Comités die behoren bij de verschillende VN-mensenrechtenverdragen.