Myj/mering: In memoriam Willem-Jan van der Wolf (Nederlands Tijdschrift voor de Mensenrechten, 2023)
Oud EHRM-rechter Egbert Myjer myj/mert over de veel te vroeg overleden bevlogen mensenrechtmens Willem-Jan van der Wolf.