Tussen New York en Genève: VN-kroniek: Juni – september 2023 (Nederlands Tijdschrift voor de Mensenrechten, 2023)
Deze kroniek beschrijft de mensenrechtenontwikkelingen in de diverse organen van de Verenigde Naties van mei tot en met september 2023. Daarbij komen zowel de politieke mechanismen voorbij: de Veiligheidsraad en de Mensenrechtenraad, als ook de gespecialiseerde Comités die behoren bij de verschillende VN-mensenrechtenverdragen.