Myj/Mering: Migranten, populistische weerzin en Straatsburgse verplichtingen (Nederlands Tijdschrift voor de Mensenrechten, 2024)
Oud EHRM-rechter Egbert Myjer myj/mert over dat, ongeacht populistische weerzin met betrekking tot migranten, Straatsburgse verplichtingen blijven bestaan.