Bij het begin van een vijftigste verjaardag (Nederlands Tijdschrift voor de Mensenrechten, 2025)
Oud EHRM-rechter Egbert Myjer myj/mert over de vijftigste verjaardag van het Nederlands Juristen Comité voor de Mensenrechten als de Nederlandse sectie van de International Commission of Jurists.