Verslag lustrum NJCM: ‘Mensenrechten in de 21e eeuw: uitdagingen en de rol van belangenorganisaties’ (Nederlands Tijdschrift voor de Mensenrechten, 2025)
De onderstaande verslagen zijn opgenomen in de volgorde overeenkomstig met het programma van de dag.