Tussen New York en Genève: VN-kroniek - Avramtcheva, Margarita; Burger, Bram; te Dorsthorst, Eva (Nederlands Tijdschrift voor de Mensenrechten, 2023)
Deze kroniek informeert over ontwikkelingen met betrekking tot de mensenrechten in de diverse organen van de Verenigde Naties. Daarbij komen zowel de politieke mechanismen (onder meer de Algemene Vergadering en de Mensenrechtenraad) aan de orde, als de diverse verdragscomités.