Kroniek EU en mensenrechten: Juni – september 2023 - Beijer, Malu; van der Have, Nienke; van der Meulen, Lucia; Pahladsingh, Aniel; de Vries, Guus (Nederlands Tijdschrift voor de Mensenrechten, 2023)
Deze kroniek signaleert en becommentarieert de belangrijkste mensenrechtelijke ontwikkelingen in de EU, met nadruk op mensenrechtelijk relevante beleidsontwikkelingen en institutionele ontwikkelingen. Daarnaast is er regelmatig aandacht voor  mensenrechtelijke ontwikkelingen in de rechtspraak van het Hof van Justitie van de EU.