Het Hoofdlijnenakkoord: een kilo grondrechten, alstublieft? - de Vries, Karin (Nederlands Tijdschrift voor de Mensenrechten, 2024)
Op 16 mei 2024 presenteerden PVV, VVD, NSC en BBB het resultaat van de coalitie-onderhandelingen in de vorm van het Hoofdlijnenakkoord. Karin de Vries reflecteert op dit Hoofdlijnenakkoord vanuit grondrechtelijk perspectief.