Naschrift - De (beperkte) meerwaarde van de Nederlandse Grondwet - de Waele, Henri (Nederlands Tijdschrift voor de Mensenrechten, 2024)
De auteur biedt een naschrift bij S.K. Hooijer, ‘De toegevoegde waarde van de grondwettelijke beperkingensystematiek’ gepubliceerd in NTM/NJCM-Bull. 2024, p. 235-239.