Myj/mering: Over consensus anno 2024: Met betrekking tot klimaatverandering en euthanasie - Myjer, Egbert (Nederlands Tijdschrift voor de Mensenrechten, 2024)
Oud EHRM-rechter Egbert Myjer myj/mert over dat anno 2024 wordt bepleit dat het tegengaan van klimaatverandering en het toestaan van euthanasie onder de in het EVRM vastgestelde rechten en vrijheden valt.