In gesprek met Miriam Kullman - Glas, Lize; Krommendijk, Jasper (Nederlands Tijdschrift voor de Mensenrechten, 2024)
In deze rubriek besteden we, aan de hand van korte interviews, aandacht aan mensen die een belangrijk deel van hun tijd besteden aan de rechten van de mens. We zullen academici en mensen ‘uit de praktijk’ tegenkomen, rechters en advocaten, ambtenaren en activisten. Wat houdt hen zoal bezig, en wat drijft hen?