Rond een vijftigste verjaardag: Het NJCM en de ICJ - Myjer, Egbert (Nederlands Tijdschrift voor de Mensenrechten, 2025)
Oud EHRM-rechter Egbert Myjer myj/mert over de vijftigste verjaardag van het Nederlands Juristen Comité voor de Mensenrechten (NJCM)als de Nederlandse sectie van de International Commission of Jurists (ICJ).