Tradities, voorlopers van de revolutie en calimero’s - Boersema, Pieter (Religie & Samenleving, 2017)
Kleef, Jordi van & Johanna Methorst (red.) (2016), Traditie in transitie. De plaats van tradities in een veranderende wereld, Amsterdam: Buijten & Schipperheijn, pp. 189, ISBN 9789058818959, € 19,50.Dekker, Gerard (2016), De voorlopers van de revolutie. Over het maandblad Voorlopig, Barneveld: De Vuurbaak, pp. 127, ISBN 9789055605194, € 17,95.Visser, Cors (2016), Seculiere bokito’s en christelijke calimero’s. De strijd om het grote gelijk, Amsterdam: Buijten & Schipperheijn, ISBN 9789058819246, pp. 88, € 11,50.