Tegendraads historicus, bevlogen commentator:: de bijzondere loopbaan van Maarten van Rossem - Limburg, Puck; Bes, Rob (Skript Historisch Tijdschrift, 2025)
Tegendraads historicus, bevlogen commentator: de bijzondere loopbaan van Maarten van Rossem