Surroundings - van den Brink, Sanne (Skript Historisch Tijdschrift, 2025)
Aandacht voor het milieu is niet meer uit de huidige samenleving weg te denken. Maar wanneer ontstond deze interesse in onze leefomgeving? En hoe zijn onze ideeën over het milieu in de loop der tijd veranderd?