Skript voor de toekomst - Plukker, Aimee (Skript Historisch Tijdschrift, 2025)
Skript Historisch Tijdschrift vierde in 2023 zijn vijfenveertigjarig bestaan. Om bij dit feestelijke moment stil te staan, vertellen oud-redacteurs over hun tijd bij het tijdschrift. Dit keer: Aimée Plukker.