Recollection in the Republics:: Wrok en verzoening in revolutionair Engeland - Tilder, Valentijn (Skript Historisch Tijdschrift, 2025)
Hoewel oorlog een constante lijkt in de geschiedenis, zijn conficten nooit permanent. Wat doet een samenleving nadat het geweld stopt? In Recollection in the republics analyseert Imogen Peck de nasleep en verwerking van de Engelse Burgeroorlogen tussen 1642 en 1648, de grootste geweldsuitbarsting op de Britse Eilanden tot op heden.