Interview: Onzichtbare arbeid komt aan het licht: Een interview met promovendus Silke Baas over genderongelijkheid in de medische sector - de Wit, Marit (Skript Historisch Tijdschrift, 2025)
Onzichtbare arbeid komt aan het licht: Een interview met promovendus Silke Baas over genderongelijkheid in de medische sector