Book Reviews / Comptes rendus - Huisman, Tim; Dhondt, Pieter; Huistra, Pieter; Tijssen, Henk; Meskens, Ad; Huurman, Jan (Studium, 2017)
Book Reviews / Boekbesprekingen / Comptes rendusMarieke M.A. Hendriksen, Elegant Anatomy: The Eighteenth-Century Leiden Anatomical Collections (Dissertatie Universiteit Leiden 2012; Leiden: Brill, 2015) 249 pp., 30 ill., ISBN 9789004262782. € 114.Lyvia Diser, Wetenschap op de proef. Laboratoria in het Belgisch overheidsbeleid, 1870-1940 (Dissertatie KU Leuven 2013; Leuven: Universitaire Pers Leuven, 2016) 300 pp., ill., ISBN 9789462700680. € 59.W. Boyd Rayward (ed.), Information Beyond Borders. International Cultural and Intellectual Exchange in the Belle Époque (Farnham en Burlington: Routledge, 2014) 318 pp., ISBN 9781409442257. £ 100.Philippus Breuker, Goffe Jensma en Hylkje de Jong (eds.), Geschiedschrijving 1900-1940, in het bijzonder over Friesland (Hilversum: Verloren, 2013) 116 pp., ISBN 9789087043964. € 19.Jean Dillen, Jean Stampe en Maurice Vertongen. Antwerpse vliegtuigbouwers (Gent: Uitgeverij Snoeck, 2016) 200 pp., ill., ISBN 9789461613219. € 25.Hannah van den Ende, ‘Vergeet niet dat je arts bent.’ Joodse artsen in Nederland 1940-1945 (Dissertatie Universiteit Maastricht 2015; Amsterdam: Boom, 2015) 500 pp., ill., ISBN 9789461055699. € 29,90.