Tussen Tannery en Klein: polariteit in de geschiedschrijving van wiskunde in België en Nederland - Alberts, Gerard; Beckers, Danny (Studium, 2013)
Tussen Tannery en Klein: polariteit in de geschiedschrijving van wiskunde in België en Nederland