Natasja Essed: Flavor enhancement of food as a stimulant for food intake in elderly people

Auteurs

  • Marja F. I. A. Depla UNO-VUmc, Amsterdam
  • Natasja H. Essed Wageningen Universiteit

DOI:

https://doi.org/10.1007/BF03096206

Trefwoorden:

bespreking proefschrift

Samenvatting

bespreking proefschrift

Natasja Essed: Flavor enhancement of food as a stimulant for food intake in elderly people

Met het stijgen van de leeftijd gaan mensen vaak minder eten. Dat geldt zowel voor ouderen die zelfstandig wonen als voor
bewoners van een verzorgings- of verpleeghuis. Het hiermee gepaarde gewichtsverlies is een bron van zorg omdat het
bijdraagt aan een slechte gezondheid en een lagere levensverwachting.

Downloads

Gepubliceerd

2010-08-01

Nummer

Sectie

Bespreking

Citeerhulp

Natasja Essed: Flavor enhancement of food as a stimulant for food intake in elderly people. (2010). Tijdschrift Voor Gerontologie En Geriatrie, 4. https://doi.org/10.1007/BF03096206

Gelijkaardige artikels

21-30 van 106

U kan ook begin een geavanceerde zoekopdracht naar gelijkaardige inhoud voor dit artikel.