Signalementen 2019/3 - Redactiebureau TvGG, - (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2023)
Sociaal-economische ongelijkheid, veerkracht en (toch) succesvol ouder worden Almar Kok. How Tough Times Become Good Times. Studies on socioeconomic inequality, resilience and succesful aging, Vrije Universiteit Amsterdam, 16 april 2019, 249 p. De zorg voor ouderen is in toenemende mate afhankelijk van informele zorg Debbie Verbeek-Oudijk. Recieving and providing informal care: does context matter?, Vrije Universiteit Amsterdam, 13 juni 2019, 123 p, ISBN 978 90 3770 912 4. Passend zorgprogramma bij gerontopsychiatrische problematiek Anne van den Brink. Nursing home residents with mental and physical multimorbidity. Characteristics, neuropsychiatric symptoms and needs, Radboud Universiteit Nijmegen, 2 juli 2019, 190 p, ISBN 978 94 0281 537 5. Mindfulness inzetten ter ondersteuning van mensen met dementie en hun mantelzorgers Lotte Berk. Mindfulness and aging. Exploring mechanisms and interventions, Universiteit Maastricht, 22 maart 2019, 212 p, ISBN 978 90 8291 189 3. Duizeligheid bij ouderen blijft moeilijk te behandelen Hanneke Stam. A novel strategy to reduce dizziness. Applying a prognosis-oriented approach in older patients in general practice, Vrije Universiteit Amsterdam, 8 februari 2019, 215 p, ISBN 978 94 6375 241 1. De invloed van stress op het geheugen en in relatie met Alzheimer Sylvie Lesuis. Stress and Memory in Health and Disease. Impact on Alzheimer’s disease and Memory Mechanisms, Universiteit van Amsterdam, 24 januari 2019, 318 p, ISBN 978 94 6380 169 0. De volgende stap in het optimaal gebruiken van diagnostische onderzoeken in de geheugenpolikliniek Hanneke Rhodius-Meester. Optimizing use of diagnostic tests in memory clinics; the next step, Vrije Universiteit Amsterdam, 24 september 2018, 268 p, ISBN 978 94 9301 919 5.