Signalementen 2019/4 - Redactiebureau TvGG, - (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2023)
Screening op kwetsbaarheid bij ouderen nog onduidelijk Linda op het Veld. Frail older people: who are they? Frailty screening and profiles, Universiteit Maastricht, 27 november 2019, ISBN 978 94 6323 906 6. Positief) effect van bewegen bij ouderen met dementie Lianne Sanders. Efficacy of exercise for functional outcomes in older persons with dementia, Rijksuniversiteit Groningen, 9 december 2019,176 p, ISBN 978 94 0342 067 7. Beweegadviezen-op-maat kunnen ouderen met een beperking helpen om eenzaamheid te bestrijden Janet Boekhout. Physical activity and loneliness. A healthy ageing intervention for single older adults with physical impairments, Open Universiteit Heerlen, 7 november 2019. De relatie tussen alzheimerpathologie en neuropsychiatrische symptomen Leonie Banning. Neuropsychiatric symptoms in Alzheimer’s disease. Associations with biomarkers, Universiteit Maastricht, 20 december 2019, 251 p, ISBN 978 94 6375 681 5.