In memoriam dr. R.J. van Zonneveld (1921-2009) - Deeg, Dorly (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2023)
Op 3 augustus 2009 overleed een van Nederlands eerste gerontologen, dr. Robert J. van Zonneveld, op de leeftijd van 88 jaar.