Signalementen 2010/2 - Redactiebureau, - (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2023)
proefschriften Hoge bloeddruk bij ouderen genuanceerd behandelen Thomas van Bemmel. High blood pressure at old age. The Leiden 85 plus study, Universiteit van Leiden, 4 februari 2010, 151 p, ISBN 978 94 6108 010 3. Vasculaire ziekten aan hart en hersenen en depressies bij ouderen Dika Luijendijk. Vascular heart and brain disease and incident late-life depression, 147 p, ISBN 978 90 8559 927 2 Sociale aanpassing aan weduwschap Maurice Guiaux. Social adjustment to widowhood. Changes in personal relationships and loneliness before and after partner loss, Vrije Universiteit Amsterdam, 5 februari 2010, 115 p. Beter leren omgaan met hartfalen Esther Smeulders. Heart failure self –management: balancing between medical and psychosocial needs. Evaluation of a cognitive-behavioural self-management group programme, Universiteit Maastricht, 26 februari 2010, 187 p, ISBN 978 90 9024 966 7. oratie Liever ‘gezond houden’ dan ‘beter maken’ Arno Rademaker. ‘Van Lascaux tot Ludens’, bron voor vernieuwing in de zorg.