In memoriam dr. EHW van Kammen-Wijnmalen, 1921-2010 - Bruijns, Elly; Jellesma-Eggenkamp, Marja (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2023)
Op 7 maart jl. overleed Lies van Kammen op 88- jarige leeftijd.