Signalementen 2010/3 - Redactiebureau, - (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2023)
proefschriften Beeldvorming van Alzheimerpathologie in vivo Nelleke Tolboom. Imaging Alzheimer’s disease pathology in vivo: towards an early diagnosis, Vrije Universiteit Amsterdam, 12 februari 2010, 186 p, ISBN 978 94 9058 802 1. Preventie van angst en depressie bij ouderen succesvol Nelleke van ’t Veer-Tazelaar. Prevention of depression and anxiety in older people, Vrije Universiteit Amsterdam, 17 februari 2010, 180 p, ISBN 978 94 61080 06 6. Dementie: biochemische markers in hersenvocht Niek Verwey. Biochemical markers in dementia: from mice to men, Vrije Universiteit van Amsterdam, 16 april 2010, 141 p, ISBN 978 90 8659 381 1.