Signalementen 2013_6 - Redactiebureau, - (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2013)
proefschriften Bij ziekenhuisopname vanwege een beroerte ook altijd bedacht zijn op een delier Annemarie Oldenbeuving. Delirium in the acute phase after stroke, Universiteit Utrecht, 6 juni 2013, ISBN 978 94 6108 442 2. Meer aandacht nodig voor de psychologische behoeften van verpleeghuisbewoners Annette Custers. Need fulfillment and well-being in nursing homes, Radboud Universiteit Nijmegen, 22 augustus 2013, 143 p, ISBN 978 94 6182 279 6. Wel of niet behandelen? Wensen en voorkeuren van ouderen bij hun levenseinde Pam Kaspers. End-of-life care and preferences for (non)treatment decisions in older people during the last three months of life, Vrije Universiteit Amsterdam, 4 September 2013, 147 p, ISBN 978 94 6108 476 7.