Signalementen 2013_5 - Redactiebureau, - (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2013)
proefschriften Somberheid in de palliatieve fase: normaal verdriet of depressieve stoornis? Franca Warmerhoven. Depression in palliative care. Normal sadness or disorder?, Radboud Universiteit Nijmegen, 27 mei 2013, 172 p, ISBN 978 94 9102 404 7. Leefstijl is een lastig gespreksonderwerp Janneke Noordman. Lifestyle counseling by physicians and practice nurses in primary care. A analysis of daily practice, Radboud Universiteit Nijmegen, 31 mei 2013, 283 p, ISBN 978 94 6122 189 6. Samen ‘goed’ ouder worden bij een verslechterende gezondheid Fenna van Nes. Everyday activities of ageing couples: changes in the face of declining health, Vrije Universiteit Amsterdam, 13 juni 2013, 189 p, ISBN 978 94 6108 439 2. De relatie tussen risicogenen en de pathofysiologie van alzheimer is complex Lyzel S. Elias-Sonnenschein. Clinical and biomarker correlates of genetic risk factors for Alzheimer’s disease, Universiteit Maastricht, 24 April 2013, 295 p, ISBN 978 94 6108 423 1. Nieuwe stappen bij moleculaire beeldvorming in cardiovasculaire ziekten Reza Golestani. New targets in cardiovascular imaging, Rijksuniversiteit Groningen, 22 mei 2013, 114 p, ISBN 978 90 9027 556.