Proefschriften in discussie: Martijn C. de Wilde - van de Rest, Ondine; de Wilde, Martijn (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2013)
bespreking: Martijn C. de Wilde. Effect of nutrition on cognitive decline in Alzheimer’s Disease. Dietary intervention affects relevant parameters in Alzheimer models. Bespreking door Ondine van de Rest. ISBN 978 90 5335 643 2