Leiden stereotype beelden oudere werknemers naar de uitgang? - Marcoen, Alfons (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2013)
bespreking: von Hippel, C., Kalokerinos, K. & Henry, J. D. (2013). Stereotype threat among older employees: Relationship with job attitudes and turnover intentions. Psychology and Aging; 28: 17–27.