Prof. dr. Geert Braam (1930–2013) ‘Tussen twee stilten luid geweest’ - Redactiebureau, - (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2013)
Op 20 april 2013 overleed prof. dr. Geert Braam, slechts enkele weken nadat hij wegens een ongeneeslijke ziekte afscheid had genomen van de redactie van het Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie (TGG). Geert Braam was redacteur vanaf 1 maart 1991, het jaar waarin hij terugtrad als hoogleraar algemene en empirische sociologie aan de faculteit bestuurskunde van de Universiteit Twente te Enschede.