Abstracts 35e Wintermeeting Belgische Vereniging voor Gerontologie en Geriatrie 2012 - Belgische Vereniging voor Gerontologie en Geriatrie, - (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2012)
Abstracts Wintermeeting 2012