Kwaliteitsindicatoren: hoe cliënten er wijzer van kunnen worden. Een reactie. - Pel-Littel, R.E.; Minkman, M.N.; Nies, H.L.G.R. (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2012)
In bovenstaand commentaar “Indicatoren voor kwaliteit van zorg. Wie worden er wijzer van, de patiënten of de managers?” wordt als casus het Europese PROGRESS-project “Quality management by result-oriented indicators” ingebracht. 1 Vilans, landelijk kenniscentrum voor langdurende zorg, heeft namens Nederland aan dit project deelgenomen. De auteurs van het commentaar plaatsen op een aantal punten kanttekeningen bij het project. Op uitnodiging van de redactie geven wij hier graag een reactie op.