Signalementen 2012/4 - Redactiebureau, - (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2012)
Psychosociale kenmerken voorspellen sociaal-economische gezondheidsverschillen Gonnie Klabbers. Socioeconomic inequalities in health. Exploring new psychosocial pathways in middle-aged and older people, Universiteit Maastricht, 14 juni 2012, 160 p, ISBN 978 94 6159 149 4. Gezond ouder worden: grote gezondheidswinst bij laagopgeleiden mogelijk Bart Klijst. Healthy Ageing. Tackling the burden of disease and disability in an ageing population, Erasmus Universiteit Rotterdam, 20 juni 2012, 203 p, ISBN 978 94 6169 249 8. Grootouders zijn belangrijker geworden in het Nederlandse familieleven Teun Geurts. Grandparent-grandchild relationships in the Netherlands. A dynamic and multigenerational perspective, Vrije Universiteit Amsterdam, 31 mei 2012, 152 p, ISBN 978 90 5335 537 4. Depressie en angst bij ouderen met een verstandelijke beperking Heidi Hermans. Depression and anxiety in older adults with intellectual disabilities, Erasmus Universiteit Rotterdam, 30 mei 2012, 212 p, ISBN 978 94 6169 232 0. Biologische aspecten van depressie bij ouderen Yuri Milaneschi. Biological aspects of late-life depression, Vrije Universiteit Amsterdam, 5 juni 2012, 172 p, ISBN 978 90 8659 608 9. Betere diagnostiek bij ouderen met hartfalen. Nu nog de behandeling Irène Oudejans-Mooijaart. Heart failure in geriatric outpatients. Diagnosis, prognosis and treatment, Universiteit Utrecht, 10 mei 2012, 159 p, ISBN 978 90 7652 500 6.