Klinimetrie: is er plaats voor een slimme weegschaal die balans meet? - Vermeulen, J; Spreeuwenberg, MD; van Rossum, E; Neyens, J. C. L.; de Witte, L. P. (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2012)
bespreking recent onderzoek J Vermeulen[1], JCL Neyens[1,2],MD Spreeuwenberg[ 1,2], E van Rossum[1,2], LP deWitte[1,2] 1 CAPHRI, Universiteit Maastricht, Department of Health Services Research, Maastricht. 2 Kenniskring Technologie in de Zorg, Zuyd Hogeschool Heerlen, Heerlen.