Signalementen 2012/5 - Redactiebureau, - (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2012)
proefschriften Ondervoede ouderen hebben profijt van eenvoudige voedingstherapie Floor Neelemaat. Post-discharge nutritional support in malnourished ill elderly patients. Effectiveness and cost-effectiveness, Vrije Universiteit Amsterdam, 20 juni 2012, 176 p. De impact van dementie op jonge leeftijd Deliane van Vliet. oung onset dementia. Characteristics and impact, Universiteit Maastricht, 20 september 2012, 150 p, ISBN 978 90 7557 956 7. Depressie in verpleeghuizen opsporen en aanpakken Ruslan Leontjevas. Act in case of Depression! Validation and effectiveness of a multidisciplinary depression care program in nursing homes, Radboud Universiteit Nijmegen, 24 september 2012, 192 p, ISBN 978 94 6203 052 7. oratie Informele zorg blijft het fundament van de zorg Marjolein I. Broese van Groenou. Informele zorg 3.0: schuivende panelen en een krakend fundament,