Abstracts 10e Nationaal Congres van de Nederlandse Vereniging voor Gerontologie “Mythen, feiten en ontwikkelingen” - NVG-KNOWS, - (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2010)
Abstracts 10e Nationaal Congres van de Nederlandse Vereniging voor Gerontologie “Mythen, feiten en ontwikkelingen”