Signalementen 2010/5 - Redactiebureau, - (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2010)
proefschriften Chroom, kaneel en andere zelfzorginterventies bij type 2 diabetes werken niet Nanne Kleefstra. Self-care interventions in type 2 diabetes, Rijksuniversiteit Groningen, 19 mei 2010, 187 p, ISBN 978 90 7838 008 5. Zoeken naar de genetische achtergrond van ouderdomsziekten Stella Trompet. Genes, inflammation, and age-related diseases, Universiteit Leiden, 2 juni 2010, 177 p. Nieuwe medicijnen ter bestrijding van Alzheimer Marcelo F. Masman. Development of novel small-size peptides as putative therapeutic drugs, Rijksuniversiteit Groningen, 5 juli 2010, 156 p, ISBN 978 90 367 4418 8. I. Granic, Neurodegenerative mechanisms in Alzheimer’s disease. Amyloid aggregation, neuroinflammation and apoptosis, Rijksuniversiteit Groningen, 2 juli 2010, 216 p, ISBN 978 90 9025 468 5. Weinig arbeidsuitval bij vroege artrose van heup en knie André Bieleman. Work participation and work capacity in early osteoarthritis of the hip and knee, Rijksuniversiteit Groningen, 30 juni 2010, 220 p. Oud en toch tevreden? Angèle AGC Jonker. Health decline and well-being in old age: the need of coping, Vrije Universiteit Amsterdam, 10 september 2010, 133 p. Verloop en interactie van depressie en cognitieve problemen na een beroerte Ariane Bour. Cognition and depression after stroke. Course and interaction, Universiteit Maastricht, 16 september 2010, 144 p, ISBN 978 90 7557 946 8.