Signalementen 2008/6 - Redactiebureau, - (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2008)
proefschriften Wilsbekwaamheid in de praktijk van de gezondheidszorg Sander P.K. Welie. Criteria for assessment of patient competence. A conceptual analysis from the legal, psychological and ethical perspectives, Universiteit Maastricht, 5 september 2008, 266 p, ISBN 978 90 9023 128 0. Chronisch zieke ouderen knappen vaak op van depressie-aanpak Femke Lamers. Treating depression in chronically ill elderly. The evaluation of a Minimal Psychological Intervention, Universiteit Maastricht, 26 september 2008, 155 p, ISBN 978 90 5278 740 4. Gezonder ouder worden door meer beweging Maarten Stiggelbout. More exercise for seniors: Opportunities and challenges, 168 p, ISBN 978 90 5986 258 6, Vrije Universiteit Amsterdam, 25 september 2008.