Signalementen 2008/3 - Redactiebureau, - (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2008)
proefschriften Opvattingen over intergenerationele solidariteit verschillen per etnische groep Djamila Schans. Ethnic diversity in intergenerational solidarity, Universiteit Utrecht, 7 december 2007. Beschermd wonen geeft ouderen meer autonomie, meer veiligheid en een hogere kwaliteit van leven Pascalle M.A. van Bilsen. Care for the elderly. An exploration of percieved needs, demands and service use, Universiteit Maastricht, 31 januari 2008, 145 p, ISBN 978 90 352 2969 3. Ook voor oudere herseninfarctpatiënten is trombolyse een veilige behandeling Maarten Uyttenboogaart. Factors influencing outcome in acute ischaemic stroke. Outcome scales, the role of blood glucose and rtPA treatment, Rijksuniversiteit Groningen, 30 januari 2006, 161 p, ISBN 978 90 367 3281 9. Na de diagnose diabetes 2 verminderen patiënten blijvend hun vetconsumptie Floris A. van de Laar. Diet and alpha-glucosidase inhibition in the early treatment of type 2 diabetes mellitus, Radboud Universiteit Nijmegen, 6 maart 2008, 202 p, ISBN 978 90 9022661 3. Sporten verhoogt de kans op trombose bij ouderen na 70e jaar Karlijn van Stralen. Physical activity, immobilization and the risk of venous thrombosis, Universiteit Leiden, 3 april 2008, 127 p, ISBN 978 90 9022857 0. oratie Economische aspecten van Volksgezondheid en Zorg Johan Polder. Veelkleurig grijs