Sytse U. Zuidema. Neuropsychiatric symptoms in Dutch nursing home patients with dementia - Kat, Martin G. (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2008)
Bespreking proefschrift Sytse U. Zuidema. Neuropsychiatric symptoms in Dutch nursing home patients with dementia Proefschrift Radboud Universiteit Nijmegen, 8 februari 2008, 159 p, ISBN 987 90 9022470 1.