Hoe belangrijk is het risico op een klinisch relevante bloeding bij ouderen tijdens het eerste jaar anticoagulatie omwille van boezemfibrilleren? - Dejaeger, Eddy (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2008)
bespreking Major hemorrhage and tolerability ofWarfarin in the First year of therapy among elderly patients with atrial fibrillation. Hylek E., Evans-Molina C., Shea C., Henault L. and Regan S.. Circulation 2007; 115: 2689-2696.