Ronald H. Houwing. Pressure ulcer or decubitus. Clinical and etiological aspects - Achterberg, Wilco P. (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2008)
Bespreking proefschrift Ronald H. Houwing. Pressure ulcer or decubitus. Clinical and etiological aspects, Proefschrift Universiteit Utrecht, 6 november 2007, 136 p, ISBN 978 90 393 4677 8.