Signalementen 2008/1 - Redactiebureau, - (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2008)
proefschriften Veroudering van de hersenen goed te volgen met behulp van radiologische technieken Antonio Bastos Leite. Pathological ageing of the brain. A neuroimaging perspective, 176 p, ISBN 978 90 8659151 0, Vrije Universiteit Amsterdam, 16 november 2007. Bacteriële infectie beïnvloedt progressie van Alzheimer Ellen Boelen. An in vitro and in vivo study towards the effect of Chlamydia pneumoniae infection on brain cells, 166 p, ISBN 978 90 9021811 3, Universiteit Maastricht, 5 juli 2007. Hippocampus speelt belangrijke rol bij het vastleggen van episodische herinneringen Carinne Piekema. Medial temporal lobe involvement in binding in memory, 196 p, ISBN 978 90 9022414 5, Universiteit van Utrecht, 20 december 2007. Vroege diagnose van frontotemporale dementie Yolande Pijnenburg. Frontotemporale dementia. Towards an early diagnosis, 188 p, ISBN 978 90 8659107 7, Vrije Universiteit Amsterdam, 7 juli 2007. Mantelzorg en zorgverantwoordelijkheid Deidre Beneken genaamd Kolmer. Family care and care responsibility: the art of meeting each other, 151 p, ISBN 978 90 5972 220 0, Universiteit van Tilburg, 2 november 2007. Meer aandacht nodig voor de postinfarct depressie Titia Spijkerman. Specifying the influence of post-myocardial infarction depression on cardiovascular prognosis, Rijksuniversiteit Groningen, 3 oktober 2007, 164 p, ISBN 978 90 367 3178 2. Zelfhulp internetcursus effectief bij depressiviteit Viola Spek. Internet-based cognitive behaviour therapy for subthreshold depression in people over 50 years old, 123 p, ISBN 978 90 5335 135 2, Universiteit van Tilburg, 30 november 2007. Goede zorg kan doorligwonden bij ouderen en zieken voorkomen Ronald Houwing. Pressure ulcer or decubitus. Clinical and etiological aspects, Universiteit Utrecht, 6 november 2007, 136 p, ISBN 978 90 393 4677 8.