Signalementen 2011/1 - Redactiebureau, - (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2011)
proefschriften Op zoek naar neurochemische biomarkers voor de ziekte van Alzheimer Daniëlle de Jong. Anti-inflammatory therapy and cerebrospinal fluid diagnosis in Alzheimer’s Disease, Radboud Universiteit Nijmegen, 21 september 2010, 167 p, ISBN 978 90 9025 634 4. Judo valtechnieken kunnen ouderen beschermen tegen heupfracturen Brenda Groen. Martial arts techniques to reduce fall severity, Radboud Universiteit Nijmegen, 25 oktober 2010, 175 p, ISBN 978 90 9025 651 1. Wie (slechts) oud wil worden, hoeft niet te gaan lijnen Mieke Reuser.The effect of risk factors on disability.Amultistate analysis of the U.S. health and retirement study, Rijksuniversiteit Groningen, 28 oktober 2010, 140 p. Bloedarmoede bij 85-plussers: oorzaak onbekend Wendy P. J. den Elzen. Anemia in old age, Universiteit Leiden, 2 november 2010, 175 p, ISBN 978 90 8559 042 2. Ouderen willen best de hulp van een sociale robot Marcel Heerink. Assessing acceptance of assistive social robots by aging adults,Universiteit van Amsterdam, 3 november 2010, 183 p. Artrose belemmert mensen in werk en vrije tijd Miriam van Ittersum. Chronic musculoskeletal disorders: assessment and intervention, Rijksuniversiteit Groningen, 10 november 2010, 216 p, ISBN 978 94 6070 021 7. Veroudering van spieren Laura A. Schaap. Muscles growing older. Inflammatory markers and sex hormones as determinants of sarcopenia and decline in physical functioning, Vrije Universiteit Amsterdam, 12 november 2010, 192 p, ISBN 978 90 8659 500 6. Veroudering bestrijden op cellulair niveau Hisko Oeseburg. Cellular aging in cardiovascular diseases, Rijksuniversiteit Groningen, 24 november 2010, 132 p, ISBN 978 90 3674 533 8. oratie Herfst in de hersenen Max Stek. Herfst in de hersenen, over stemmingstoornissen en veroudering Wakker liggen van slapeloosheid Eus J.W. van Someren. Wakker liggen van slapeloosheid