Veel oefenen helpt om beter te worden in computerspelletjes, maar levert geen beter geheugen op - Diesfeldt, Han F.A. (Tijdschrift voor Gerontologie en Geriatrie, 2011)
bespreking artikel Owen, A.M.,Hampshire, A.,Grahn, J.A., Stenton, R., Dajani, S., Burns, A.S.,Howard, R. J.& Ballard, C.G. (2010). Putting brain training to the test. Nature, 465, 775-778.